Ook Dinamo Moskou geïnteresseerd in Legear

Nico Wieme
| 0 reacties
Ook Dinamo Moskou geïnteresseerd in Legear
Foto: © SC

Niet Zenit Sint-Petersburg maar wel Dinamo Moskou zou over de beste papieren beschikken om Anderlechtspeler Jonathan Legear tijdens de winterstop aan te trekken.

De Russische topklasser Dinamo Moskou zou een bod uitgebracht hebben van vier miljoen euro op Jonathan Legear. Anderlecht vindt dit echter te weinig en denkt eerder aan zes miljoen. Toch zou de landskampioen bereid zijn de prijs wat te laten zakken. Volgens enkele kranten is de interesse van de Russen voor Legear “zeer concreet”.
 
La Dernière Heure meent te weten dat afgevaardigden van de Russische ploeg volgende week naar Brussel afzakken om te onderhandelen. Mocht de deal toch niet doorgaan, dan bestaat de kans nog steeds dat Legear naar Zenit Sint-Petersburg trekt, de ploeg van Rode Duivel Nicolas Lombaerts. Legear zou in Moskou 1,1 miljoen euro per jaar kunnen verdienen. Zijn vriendin Lorraine ziet er alvast geen graten in. “Ik studeer Russisch en kan hem na het schooljaar vergezellen. Maar hij moet zelf beslissen”, zegt ze.

Anderlecht heeft inmiddels al een alternatief op het oog mocht Legear vertrekken.  Het gaat om Sulejman Smajic, een 23-jarige Bosnische flankspeler van Zrinjski Mostar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties