Baseggio jammert: 'Het is nooit goed'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Baseggio jammert: 'Het is nooit goed'
Foto: © SC

Walter Baseggio kreeg door de schorsing van Jan Polak nog eens een basisplaats bij Anderlecht. Een goede prestatie leverde hij niet af en dus waren de kritieken in de pers weer vlijmscherp.

"Als je de commentaren leest, zou ik er maar beter mee kunnen stoppen. Maar ik ben nog steeds maar 29 jaar. De honger is nog groot. Als we op Staaien hadden gewonnen, had iedereen gesproken over mijn twee assists en nu onthouden ze enkel maar het negatieve", aldus een teneergeslagen Walter Baseggio in de krant Gazet van Antwerpen.

"Ik ben het ondertussen gewoon om geviseerd te worden. De kritiek doet me niets meer. Wat ik ook doe, het is nooit goed. Ze doen maar", aldus Baseggio die niet weet of hij straks bij Anderlecht blijft. Er zijn geruchten dat de Walt zijn laatste kans bij de landskampioen heeft verprutst. "Ik blijf tot het einde van dit seizoen maar wil wel al gesprekken voeren in januari. Als blijkt dat er niemand nog geïnteresseerd is, ga ik in mijn woonplaats Clabecq voetballen. Als Anderlecht me had laten gaan, dan speelde ik nu bij Standard", aldus Baseggio in de krant Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties