Antwerpsupporters plannen acties

Antwerpsupporters plannen acties
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Bij Antwerp draait het momenteel vierkant in tweede klasse. De Antwerpsupporters zijn de sportieve malaise van hun club grondig beu en roepen op tot acties.

Momenteel prijkt R. Antwerp FC op een povere dertiende plaats met zestien punten uit twaalf matchen(gegevens afkomstig van de website van de Belgische voetbalbond). Dat zijn er dertien minder dan leider KV Kortrijk, dat wel twee wedstrijden meer gespeeld heeft. Na lang lijdzaam te hebben toegezien, worden er voor de volgende thuiswedstrijd, nu zaterdag om 20u00 tegen RS Waasland, acties aangekondigd tegen het bestuur, de trainer én de spelers. Volgende mededeling wordt via de media verspreid onder de Antwerpfans...
 
Beste supporters,
 
Velen onder ons zijn de huidige gang van zaken op onze geliefde club meer dan moe. Om ons ongenoegen te tonen aan bestuur, trainer en spelersgroep, hopen we op de bijval van u allen door deel te nemen aan enkele ludieke en toonaangevende acties die hopelijk de media niet zullen ontgaan. We roepen alle supporters op die níét akkoord gaan met dit vierde jaar in tweede klasse, om plaats te nemen op de linkerkant van tribune 2, zodat we goed te zien en horen zijn vanuit de Business Seats.
Zwart is de kleur van de rouw, welnu, we roepen iedereen op om zich zo zwart mogelijk te kleden en zwarte vlaggen, spandoeken e.d. mee te nemen.
 
De aftrap wordt gegeven door Marc Van Der Linden (ex-speler). Hem zullen we met de nodige eer en het nodige respect toejuichen. Maar bij het startsignaal van de match zouden we het graag ijzig stil willen maken, waarna we van wal steken met 90 minuten vol protestliederen, gericht aan het bestuur.
 
Mogelijk zal in de aanloop naar de wedstrijd het aantal acties nog worden aangedikt. Hierover zal bericht worden aan de hand van flyers die voor de match worden uitgedeeld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties