Van Holsbeeck slaat mea culpa over transfers

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Holsbeeck slaat mea culpa over transfers
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck, de manager van de geplaagde landskampioen RSC Anderlecht, heeft nu toegegeven dat paarswit de bal volledig heeft misgeslagen bij de transfers.

"van onze drie transfers deze zomer, is er eigenlijk maar één die wat voldoet", steekt Herman Van Holsbeeck van wal op de website van Anderlecht. "Enkel Jan Polak lost de verwachtingen in terwijl Cyril Théréau en Triguinho mislukte transfers zijn. Dit is gewoonweg te weinig. In de toekomst zullen we creatief moeten zijn en plaats maken voor jongeren in de kern. Als je in het buitenland geen meerwaarde meer vindt binnen je budget, dan geef je beter eigen jeugd een kans", aldus de Anderlecht-manager.

Van Holsbeeck heeft het ook nog even over Club Brugge en Getafe. "Als we zondag in Brugge winnen, hebben we nog zeven punten achterstand en is alles nog mogelijk. Als je verliest, dan moet je realistisch blijven en je ambities durven bijstellen. Ik ben van nature uit positief ingesteld, dus ga ik er van uit dat we in Brugge een goed resultaat halen en ook in Getafe zouden we het goed moeten doen. Mocht het tegenvallen, gaan we niet de trainer in vraag stellen en in de winterstop gaan we proberen de ploeg in evenwicht te brengen", besluit Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties