Calderon: 'Geen plaats voor Kaka'

Nico Wieme
| 0 reacties
Calderon: 'Geen plaats voor Kaka'
Foto: © SC

De Braziliaanse stervoetvoetballer Kaka van AC Milan was de beste speler van 2007. Hoewel hij enige tijd aan Real Madrid gelinkt werd, blijkt voorzitter Ramon Calderon niet onder de indruk van hem.

Kaka won begin december de ‘Gouden Bal’, een verkiezing georganiseerd door het Franse blad France Football. Eergisteren werd hij ook nog eens verkozen tot ‘FIFA Wereldspeler van het jaar’. Niet mis om op je visitekaartje te zetten. Toch maakt dit niet op iedereen indruk. Ramon Calderon (foto rechts), voorzitter van de Koninklijke uit Madrid, ziet op korte termijn geen toekomst voor de Braziliaan in zijn sterrenelftal. “Het huidige elftal van Real Madrid is zeer compleet en het is moeilijk om het nog beter te maken. Het is misschien een beetje arrogant van mij, maar ik betwijfel of Kaka een plaats in ons team zou hebben.”
 
Raar om dergelijke woorden uit Calderons mond te moeten horen, want het is nog niet zó lang geleden dat hij Kaka openlijk zijn liefde verklaarde. Hij beloofde de supporters van Real zelfs dat hij de balkunstenaar tijdens zijn periode als voorzitter naar Madrid zou halen. Milan liet echter al meermaals weten dat de 25-jarige middenvelder niet weg mag. Verwacht wordt dat Kaka zijn contract in Italië verlengt tot 2012 of 2013.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties