Théréau heeft genoeg van de kritiek

Dirk Pieters
| 0 reacties
Théréau heeft genoeg van de kritiek
Foto: © SC

Cyril Théréau heeft nog niet veel geluk gekend bij Anderlecht. Door de blessure van Frutos kreeg Théréau de kans om zich te bewijzen, maar de aanvaller slaagt er niet in om de bal tussen de palen te krijgen.

Dat leverde hem al bakken kritiek op. Kritiek die ook van binnen zijn eigen club komt. Théréau voelt zich naar eigen zeggen tekort gedaan door de club. Bij zijn aankomst in het Astridpark kampte de voormalige speler van Steaua Boekarest met een blessure die hij opgelopen had bij zijn vorige club. Zelf had hij de ernst ervan onderschat en de herstelperiode duurde langer dan voorzien. Dat hij niet direct in aanmerking kwam bij Frank Vercauteren viel, hem zwaar maar Théréau wilde blijven knokken voor zijn plaats. Onder Ariël Jacobs geniet hij meer bescherming en ook van zijn ploegmaats ondervindt hij nog steun. Het feit dat hij de slechtste speler van Anderlecht wordt genoemd, houdt hem bezig, al vindt hij niet dat hij de enige is binnen de ploeg die verantwoordelijk is voor het mindere niveau van de ploeg.
 
Of de toekomst van de Fransman nog bij Anderlecht ligt is nog niet duidelijk. Volgens de speler zijn er een aantal opties, waaronder enkele Roemeense ploegen en een aantal Franse teams. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties