De Doncker: 'Met Dender even dromen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Doncker: 'Met Dender even dromen'
Foto: © SC

Het gaat goed met FCV Dender. Gisterenavond werd verrassend gewonnen op het veld van AA Gent. Voorzitter Patrick De Doncker ziet de toekomst weer positief in.

Tien op twaalf haalde FCV Dender in zijn laatste vier wedstrijden. "Dit is ongelooflijk. We kunnen even dromen", steekt voorzitter Patrick De Doncker van wal op Sporza. "Dit hadden we niet voorzien. Dit is de verdienste van Patrick Asselman, Johan Boskamp en de spelers."

"Boskamp brengt heel wat ervaring mee en kan het ook overbrengen. Bovendien geeft hij ook het vertrouwen aan jonge spelers. Dat typeert hem. We pakken tien op twaalf en dat tegen de toppers. De spelers geloven weer in hun eigen kunnen en onder Boskamp spelen we veel aanvallender dan onder Jean-Pierre Vande Velde", gaat De Doncker verder.

"De stemming is hier helemaal omgeslagen, maar we mogen niet gaan zweven. Toch ben ik ervan overtuigd dat we onze plaats in eerste klasse hebben. De redding is onze enige doelstelling. Op meer mogen we niet hopen", waarschuwt de preses nog voor overdreven optimisme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties