Tioté: 'Vercauteren schatte ons niet naar waarde'

Nico Wieme
| 0 reacties
Tioté: 'Vercauteren schatte ons niet naar waarde'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cheick Tioté heeft de goede vorm te pakken bij Roda JC. De Anderlechthuurling behoort week na week tot de uitblinkers. Keert hij na dit seizoen terug naar paars-wit?

Cheick Tioté is hot in Nederland. Bij landskampioen Anderlecht was de 21-jarige middenvelder op overschot geraakt en hij werd dan maar voor een seizoen uitgeleend aan Roda JC. Nu is Tioté aan een sterke reeks bezig bij zijn Nederlandse club. In principe keert hij in de zomer terug naar Brussel. De vraag is echter of de Ivoriaan dat zelf wel ziet zitten. “Om te spelen, anders blijf ik liever in Kerkrade”, antwoordt Tioté op deze vraag in La Dernière Heure.
 
“Ik heb geen zin om op de bank te gaan zitten bij Anderlecht, na wat ik hier al heb bewezen”, legt Tioté uit. “Als men die intentie heeft bij paars-wit, blijf ik liever bij Roda. Ik voel me hier immers goed. Ik heb er nog altijd spijt van dat ik mijn kans niet kreeg bij Anderlecht. Frank Vercauteren schatte ons niet naar waarde. Als je hier in Nederland hard werkt, dan krijg je de kans om je te tonen”, besluit het goudhaantje.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties