Newcastle wil Carle terug

Newcastle wil Carle terug
Foto: © SC

Nick Carle kan terug aan de slag bij Newcastle Jets. Gençlerbirligi hoeft de Australische middenvelder niet meer, maar het is zeer de vraag of Carle al wil terugkeren naar Australië.

“Carle kan zich niet aanpassen aan het team en onze coach hoeft hem niet meer. We moeten de wensen van onze trainer volgen,” was de voorzitter van Gençlerbirligi, Ilhan Cacav, heel duidelijk. John Tsatsimas, algemeen directeur van Newcastle, sprong meteen in op het nieuws. “Iedere ploeg in de A-League wil Nick Carle hebben. Als we hem morgen zouden kunnen hebben, dan zouden we dat fantastisch vinden.”
 
“Er zijn echter andere elementen betrokken”, gaat een realistische Tsatsimas verder. “Een groot deel daarvan draait rond geld. Hij trok al eens naar het buitenland, dat draaide niet goed uit, maar ik denk dat hij liever wat langer had gebleven. Ik denk dat hij deze keer wat langer in het buitenland wil blijven. Ik denk niet dat op dit moment de A-League een optie voor hem is, maar de zaken kunnen natuurlijk veranderen.”
 
Naast Newcastle heeft ook Adelaide United al zijn interesse bekend gemaakt. “We zijn altijd geïnteresseerd in kwaliteitsvolle spelers en hij is dat zeker,” wist coach Aurelio Vidmar te melden. Melbourne Victory en Sydney FC lieten dan weer weten dat ze er momenteel niet aan dachten om Carle aan te trekken, maar dat ze hem langs de andere kant ook niet geheel afschrijven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties