Hoeneß: 'Hitzfeld vertrekt'

Nico Wieme
| 0 reacties
Hoeneß: 'Hitzfeld vertrekt'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gissen over de toekomst van Bayerntrainer Ottmar Hitzfeld lijkt aan de ontknoping toe. Daar heeft manager Uli Hoeneß voor gezorgd.

Ottmar Hitzfeld liet eerder al weten dat er twee mogelijkheden zijn voor zijn toekomst: ofwel een langer verblijf bij recordkampioen Bayern München, ofwel bondscoach van Zwitserland. Bayernmanager Uli Hoeneß heeft nu in de Duitse krant Bild een einde gemaakt aan de speculaties. “Ga er maar van uit dat hij niet blijft. Maar wel tot juni”, aldus de manager. Daarmee lijkt het einde van Hitzfelds tweede ambtstermijn bij de Beierse vereniging bezegeld te zijn. Eerder was hij er aan de slag tussen 1998 en 2004. Op 1 februari 2007 had hij Felix Magath opgevolgd.
 
Tijdens de feestdagen had Hitzfeld nog een onderhoud in Lörrach met Ernst Lämmli, een afgevaardigde van de Zwitserse voetbalbond. Aangenomen wordt dat daar niet over koetjes en kalfjes gesproken is, maar over een nakende samenwerking tussen beide partijen. Hitzfeld zelf wil pas na het trainingskamp in Marbella (13 tot 19 januari) zijn besluit meedelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties