Dender vreest Aalsterse overrompeling

De Nijs Michael
| 0 reacties
Dender vreest Aalsterse overrompeling
Foto: © SC

Zondag staat het bekertreffen tussen Dender en Eendracht Aalst op het programma, de streek leeft al weken toe naar deze wedstrijd. De politie vreest een overrompeling en heeft daarom beslist om deze partij te behandelen als risicomatch.

Meerdere cafés zullen zondag niet open zijn, de politie heeft hen dat ook aangeraden. De politie vreest niet onmiddellijk voor rellen, ook al waren die er in het verleden meerdere keren tijdens deze streekderby. De ordediensten zijn vooral bang voor een overrompeling, de Ajuinen kunnen namelijk op de massale steun van hun aanhang rekenen. Daarom zal de politie liefst 100 manschappen inzetten.

 

De vrees van de ordediensten zou wel eens terecht kunnen zijn, in Aalst circuleren namelijk geruchten over een vierduizendtal supporters die zullen afzakken naar het naburige Denderleeuw. Velen onder hen zijn niet in het bezit van een ticket. Veel cafés in Denderleeuw zullen zondag dus dicht zijn, maar daar hebben de Ajuinen al een oplossing voor gevonden. De supporters van ‘Den Iendracht’ kunnen zondagmorgen vanaf 10u terecht in de Aalsterse dancing “The Loft”, deze is voor de gelegenheid volledig afgehuurd en zal openblijven tot vlak voor de match.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties