Zitka moet forfait geven voor bekermatch

Zitka moet forfait geven voor bekermatch
Foto: © SC

Bij Anderlecht heeft trainer Ariël Jacobs er nog maar eens een zorg bij, nu is ook Daniël Zitka out voor het bekertreffen met Waasland.

De doelman heeft te kampen met een keelontsteking en moet daardoor forfait geven, waarschijnlijk zal hij in doel vervangen worden door Silvio Proto. Naast Zitka zijn ook zes andere belangrijke spelers afwezig in de bekermatch tegen de Waaslanders. Zo is Hassan afwezig door de Africa Cup en is Gillet nog niet speelgerechtigd. Legear en Pareja herstellen nog van een spierblessure en moeten eveneens forfait geven. Alsof dat nog niet genoeg is moet Anderlecht het vanavond ook zonder Wasilewski en Polak doen, de Pool heeft last van de quadriceps en de Tsjech kampt met een blessure aan de mediale band van de knie.

Beter nieuws kwam er van Nicolas Frutos, de Argentijn is volledig fit en zal wellicht in de basis starten. Nieuwe aanwinst Vlcek is speelgerechtigd en zal opgenomen worden in de selectie, meer dan waarschijnlijk zal hij echter op de bank starten. Trainer Jacobs vreest namelijk dat de aanvaller nog niet genoeg ritme heeft opgedaan om aan de aftrap te verschijnen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties