Leko: 'Ik vond geen antwoord'

Nico Wieme
| 0 reacties
Leko: 'Ik vond geen antwoord'
Foto: © SC

De bekeruitschakeling tegen de buren van Cercle heeft Club Brugge met een kater opgezadeld. Ivan Leko zocht naar de oorzaak van het falen, maar kon er niet onmiddellijk één bedenken.

“Iedereen zat depressief in de kleedkamer, niemand zei een woord”, begint Ivan Leko zijn relaas. “Ik kon de slaap niet vatten. Telkens dacht ik weer: why, why, why? Waarom? Ik ben nog steeds op zoek naar wat er fout liep”, aldus de Kroaat. “Al moeten we ook toegeven: Cercle speelde erg goed. Ze waren gewoon beter.”
 
Dat Club, toch dé bekerploeg bij uitstek, meer verwacht had van deze bekercampagne, steekt de Brugse spelverdeler niet onder stoelen of banken. “We hadden zoveel verwacht van de beker. Maar als het dan toch fout moest lopen, dan beter nu dan in april. Iedereen is weer wakker. We weten opnieuw dat we allemaal 110 procent moeten zijn.”
 
De Kroaat wil niet op zoek naar zondebokken binnen de groep, hij steekt de hand vooral in eigen boezem. “De hele ploeg draaide niet goed. Ook over mijn eigen prestatie ben ik absoluut niet tevreden. Ik weet dat ik een van de spelers ben die het antwoord moet geven, daarom voel ik mij mee verantwoordelijk”, beantwoordt Leko de eerder door coach Jacky Mathijssen gestelde vraag waar de spelers zaten, die naar de antwoorden moesten zoeken tijdens de match.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties