Portier: 'Mijn doelpunt brak wedstrijd open'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Portier: 'Mijn doelpunt brak wedstrijd open'
Foto: © SC

Anthony Portier zorgde met de 0-1 voor een hele belangrijke treffer, die Cercle op weg zette naar een schijnbaar makkelijke overwinning. Niets was minder waar. “Mijn doelpunt heeft de wedstrijd opengebroken”, aldus de verdediger.

“De wedstrijd zat op slot. Zulte Waregem zette heel veel druk op ons. Dan is zo’n doelpunt heel belangrijk.” Heel Waregem protesteerde echter voor handspel van Oleg Iachtchouk. “Ik weet niet echt wat er gebeurd is. Oleg wordt omver getrokken en krijgt de bal op zijn arm. Ik twijfel niet en trap hem binnen. Anders had het misschien strafschop geweest.”
 
“Zeven minuten later maken we de 0-2 en zitten zij mentaal kapot. Dat we drie keer scoren uit de eerste drie kansen is typisch aan een ploeg met vertrouwen en toont aan dat iedereen kan scoren.”
 
Met twee wedstrijden tegen Standard volgt er een belangrijke week voor Cercle. “We moeten het match per match bekijken. Zij komen naar ons en we moeten zelf proberen het verschil te maken. Als we ons spel spelen, kunnen we iedereen aan.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties