'Cercle verrassen door hard te trainen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Cercle verrassen door hard te trainen'
Foto: © SC

Woensdagavond staat er in het Jan Breydelstadion opnieuw een bekertopper op het programma. Seizoensrevelatie Cercle Brugge neemt het dan op tegen Standard Luik. Bij de Rouches willen ze zich alvast niet laten verrassen.

Standard heeft gisteren niet bepaald indruk gemaakt op het veld van FC Brussels al werd er wel gewonnen met 0-1. Igor De Camargo, spits van het als tweede geklasseerde Standard, kon enkel maar beamen dat het moeizaam ging tegen zijn ex-ploeg.

"Het was niet simpel. De tegenstander is altijd gemotiveerd als ze tegen ons voetballen. Brussels zette de buitenspelval goed open en het was daardoor niet gemakkelijk voor mij", aldus de Braziliaan. 

Woensdagavond speelt Standard op het veld van Cercle Brugge. "Iedereen kijkt uit naar die wedstrijd. Zij doen het zeer goed in de competitie en ik denk dat het een zeer mooie wedstrijd zal worden. We gaan deze week hard werken op training om Cercle te kunnen verrassen en hopelijk kunnen we daar een mooie uitgangspositie bijeenspelen", besluit De Camargo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties