Cercle wijst miljoenenbod op De Sutter af

Nico Wieme
| 0 reacties
Cercle wijst miljoenenbod op De Sutter af
Foto: © SC

Tom De Sutter speelt momenteel op een hoog niveau bij Cercle Brugge. De belangstelling voor de spits neemt alleen maar toe. Zo zouden Genk en Standard geprobeerd hebben om De Sutter tijdens deze transferperiode over te nemen.

In Het Laatste Nieuws meldt Cerclevoorzitter Frans Schotte dat Racing Genk en Standard Luik enkele weken geleden meer dan twee miljoen euro geboden hebben voor Tom De Sutter. “Maar we zijn niet eens aan tafel gegaan om te onderhandelen. Als je dat doet, neem je al mentaal afscheid”, beweert de preses. Voor aanvang van het huidige seizoen wimpelde groen-zwart ook een bod van 750 000 euro van Germinal Beerschot af. “We zegden toen neen. We redeneren vooral sportief. Die miljoenentransfer kan later nog.”
 
Cercle wil minstens vier miljoen euro vangen voor zijn prijsschutter. “Dat zal de bodemprijs zijn, ja. We willen geen leegloop.” Schotte denkt niet dat De Sutter per se hogerop wil of meer wil verdienen. “Cercle staat derde. Sportief hoeven hij en De Smet niet naar een andere Belgische ploeg. En bij een topclub meer verdienen met het risico op de bank te verzanden, helpt hen niet. Ze spelen liever Europees met Cercle dan met een andere club.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties