Is Haroun te duur voor Club?

Nico Wieme
| 0 reacties
Is Haroun te duur voor Club?
Foto: © SC

Voor Faris Haroun breekt een belangrijke dag aan. De Genkmiddenvelder weet vandaag of hij het seizoen in Limburg uitdoet of elders. Club Brugge zou interesse tonen, maar de vraagprijs vormt een obstakel.

Waar ligt de toekomst van Faris Haroun? De Rode Duivel wil Genk graag verlaten, maar evident zal dat niet zijn. De middenvelder kan rekenen op de belangstelling van Club Brugge. "Haroun past in het plaatje van Club. Maar op dit moment is hij geen prioriteit en hebben we ook geen plaats voor hem", aldus sportmanager Luc Devroe in het Laatste Nieuws.

Racing Genk wil 1,5 miljoen euro voor de Brusselaar opstrijken. "Wij hebben een prijs afgesproken. Voor minder gaat hij niet weg", meldt technisch directeur Willy Reynders. Reactie van Devroe: "Dan zijn we uitgepraat. Zelfs als de prijs drastisch zou dalen, is hij niet haalbaar voor Club, zeker na onze investeringen tijdens het tussenseizoen." Club geeft de beloftevolle speler echter niet helemaal op. "Aan het einde van het seizoen zullen we het geval Haroun herbekijken. Als het dan nog aan de orde is natuurlijk", besluit Devroe.

Helemaal hopeloos lijkt de situatie van Haroun niet, want ook enkele buitenlandse clubs, zoals AZ, Roda JC en een Duitse ploeg, volgen de fysiek sterke middenvelder op de voet. De tijd voor een transfer dringt echter, want vannacht om 23u59 sluit de transfermarkt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties