Thomas Dalgaard vertrekt naar Vestel Manisaspor

viki meeuwis
| 0 reacties
Thomas Dalgaard vertrekt naar Vestel Manisaspor
Foto: © SC

Aanvaller Thomas Dalgaard verlaat Randers en gaat naar het Turkse Vestel Manisaspor, dat in Turkse eerste klasse speelt. Hij tekende er een contract voor drie jaar.

”Ik heb altijd al in het buitenland willen spelen en nu krijg ik die kans. Ik ben heel blij dat ik bij Randers kon spelen en ben hen dankbaar voor het vertrouwen dat ze in mij stelden maar nu is het tijd voor een buitenlands avontuur”, aldus Dalgaard.
 
Dalgaard kende bij Randers een wisselvallige periode. Bij tijden kreeg hij elke bal in doel en soms lukte er niets, leek hij scherpte voor doel te missen. Bij Randers hebben ze ondertussen ook Søren Berg (die overkomt van Viking Stavanger) en Marc Nygaard (Queens Park Rangers) binnengehaald en dus zag het er naar uit dat Dalgaard misschien zijn basisplaats zou moeten afstaan.
 
”Wij hebben een goed bod gekregen en Thomas een goed contract, iedereen is dus tevreden”; aldus Jacob Nielsen, clubdirecteur bij Randers.
 
Dalgaard scoorde dit seizoen al zeven keer wat hem tot de best scorende speler bij Randers maakte. In de topschutterslijst staat hij op de vijfde plaats halverwege het seizoen.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties