Aantal Clubabonnees blijft stijgen

Nico Wieme
| 0 reacties
Aantal Clubabonnees blijft stijgen
Foto: © SC

De koppositie in de Jupiler League legt Club Brugge duidelijk geen windeieren. Ook na de eerste thuiswedstrijd in de terugronde blijft het aantal abonnees toenemen.

Bij Club Brugge wrijven ze zich in de handen. Nadat voorzitter Michel D'Hooghe op de nieuwjaarsreceptie al met fierheid aankondigde dat het recordaantal abonnementenhouders uit het seizoen 2005-2006 (22 022) verbroken was, stelt men met tevredenheid vast dat het aantal beschikbare plaatsen in het Jan Breydelstadion met de dag beperkter wordt.
Vóór de wedstrijd Club Brugge - Germinal Beerschot was het nieuwe recordaantal opgelopen tot 22 238, op vandaag zijn dat er al 22 258: een totale verbetering met 236 eenheden. Club laat weten dat ook voor de resterende acht thuiswedstrijden - met onder andere nog de toppers tegen Standard, Genk en Cercle - nog steeds halfjaarabonnementen te koop zijn aan de Dienst Kaartenverkoop. In de categorieën Jeugd en Studenten is dat heel even niet meer mogelijk, pas na de wedstrijd Club Brugge - Standard van 17 februari zullen hiervoor opnieuw een aantal plaatsen vrijkomen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties