Italiaanse doelman test bij Bergen

Italiaanse doelman test bij Bergen
Foto: © SC

Bij Bergen is men nog op zoek naar een nieuwe doelman. In die optiek test sinds maandagochtend een Italiaanse doelman bij de Waalse club.

Bergen is nog op zoek naar een doublure voor Frédéric Herpoel. Cedric Berthelin is immers vlak voor het sluiten van de transfermarkt naar Dender vertrokken, Charly Konstantinidis is in ongenade gevallen en derde doelman Antonio Marsala is nog maar 17 jaar oud.
 
In die optiek zal geheel komende week Giordano Vanin bij de Waalse ploeg testen. Deze 22-jarige doelman kreeg zijn jeugdopleiding bij FC Parma, maar brak er niet door. Via Olbia belandde hij in de Serie C1A bij Pro Sesto. Die ploeg liet hem echter afgelopen zomer contractvrij vertrekken en sindsdien ziet hij zonder ploeg.
 
Mocht Vanin niet kunnen overtuigen dan zou Bergen nog een stok achter de deur hebben. Het denkt immers voor de positie van tweede doelman ook aan Pieter Merlier. De 28-jarige doelman moest in oktober vertrekken bij zijn Israëlische werkgever Herzliya wegens een teveel aan buitenlanders en heeft sindsdien nog geen nieuwe ploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties