Beckenbauer bekritiseert eigen spelers

Nico Wieme
| 0 reacties
Beckenbauer bekritiseert eigen spelers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgen treffen Oostenrijk en Duitsland elkaar in aanloop naar het Europees Kampioenschap deze zomer. In de Duitse krant Bild maakt Franz Beckenbauer van de gelegenheid gebruik om de Bayerninternationals een veeg uit de pan te geven.

Duitsland begint morgen de oefencampagne voor het komende EK met een wedstrijd tegen Oostenrijk. Anderhalf jaar geleden strandde een fris spelende Mannschaft op de derde plaats tijdens de Wereldbeker in eigen land. Franz Beckenbauer, voorzitter van de Raad van Toezicht bij de Duitse topclub Bayern München, heeft dinsdag grote kritiek geleverd op zijn spelers. Philipp Lahm (foto), Bastian Schweinsteiger en Lukas Podolski kregen er stevig van langs van de oud-international.
"Achttien maanden geleden waren ze de helden tijdens het WK, maar sindsdien zijn ze alle drie achteruit gegaan. Misschien is er een psychologische reden, maar ze hebben nooit meer de WK-vorm gehaald. Ze schitterden sindsdien meer in het shirt van Duitsland dan in de Bundesliga', aldus Beckenbauer, die met zijn land als speler en als bondscoach wereldkampioen werd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties