Franky Van der Elst zondag in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Franky Van der Elst zondag in Studio 1
Foto: © SC

Zondag praat Frank Raes in Studio 1 met vier gasten. De kenners zijn Piet den Boer en Gunther Schepens. De nieuwe trainer van FC Brussels, Franky Van der Elst, zit mee aan tafel, samen met de winnaar van Humo's Gouden Stud.

Er zijn ook nog samenvattingen van Zulte Waregem - AA Gent en van Racing Genk - Germinal Beerschot.

Na een jaar van afwezigheid heeft Franky Van der Elst zijn comeback gemaakt in de Belgische voetbalwereld. De vroegere Rode Duivel krijgt vier maanden de tijd om de vele problemen van FC Brussels op te lossen. Ontsnappen uit de degradatiezone lijkt het belangrijkst, anders zakt de club vier jaar na de promotie opnieuw naar tweede klasse. Slaagt Van der Elst in zijn opdracht, dan ligt er allicht een contract voor enkele jaren klaar. Zondag vertelt hij bij Frank Raes hoe het er bij Brussels aan toe gaat en hoe hij de Brusselse derby tegen Anderlecht beleefd heeft.

Zondagavond maakt Studio 1 bekend wie Humo's Gouden Stud wordt. Vier geselecteerden strijden om de titel van België's meest sexy voetballer. De eerste genomineerde is Patrick Nys, doelman van FC Brussels en de oudste voetballer in onze competitie. Hij moet het onder andere opnemen tegen Stijn Vreven, onlangs door Sint-Truiden uitgeleend aan Tongeren, Johan Gerets van Dender en Roeselare-spits Paul Kpaka. De winnaar komt met zijn lichaam tonen aan Frank Raes en aan de rest van de wereld.

Net zoals elke zondag gaat Studio 1 ook deze week dieper in op de zondagavondwedstrijden. Zulte Waregem verwelkomt AA Gent en Germinal Beerschot gaat op bezoek bij Racing Genk.

In de Pinanti is Pinanti Cup gaat Studio 1 op zoek naar de beste miniem van Vlaanderen. Deze week nemen de tien beste miniemen van West-Vlaanderen het tegen elkaar op in een bloedstollende finale. Doelman met dienst is Glenn Verbauwhede. Kan hij de jonge goalgetters stoppen?

Studio 1, zondag 10 februari om 23u05 op één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties