Vierde klasse C speeldag 20

Sandro Di Pietro
| 0 reacties
Vierde klasse C speeldag 20
Foto: © SC

Voor de laatste match van de periode staan er nog enkele mooie matchen vanmiddag op het progamma.

Co-leider Witgoor Dessel trekt naar Patro Eisden, mits winst en mits puntenverlies van Lille kunnen ze nog de tweede periode binnen halen. De andere Limburgse ploeg Hasselt trekt naar het Luikse Bas Oha. De troepen van coach Kicken behaalde mooie resultaten afgelopen weken, het ging winnen in Hoogstraten en pakte een punt tegen Patro Eisden.

Hoogstraten neemt het vanmiddag op tegen Tessenderlo. Hoogstraten dat in een dipje zit moet punten pakken willen ze de leiding in het klassement niet verliezen. St Lenaarts trekt voor hun beurt naar het Limburgse Heusden Zolder. Heusden dat al enkele weken op zoek is naar de drie punten wil het vanmiddag bevestigen tegen Cisse Severeyns en co. 

In het Luikse staat er een derby op het progamma : Hannuit - Grivegneé. Beide teams hebben de puten zeer dringend nodig, want ze staan voorlaatste en laatste in het klassement. Spouwen Mopertingen speelt hun wedstrijd tegen het Luikse Hoei. 

Lille dat de periode titel kan pakken speelt tegen Overpelt. Mits een gelijkspel volstaat voor Lille om de periode binnen te halen als Witgoor Dessel punten laat liggen op Patro Eisden. 

Gisteren speelde Leopoldsburg al 0-0 gelijk tegen Meerhout.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties