Cornelis: 'Er is nu meer enthousiasme'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cornelis: 'Er is nu meer enthousiasme'
Foto: © SC

Dit weekend trekt RC Genk met een nieuw dosis vertrouwen naar het Astridpark om er landskampioen Anderlecht partij te geven. Het wordt de eerste wedstrijd van Ronny Vangeneugden als hoofdcoach van de Limburgse club.

"Ronny Vangeneugden heeft ons deze week veel laten trainen omdat hij ons in één week wil leren kennen. Hij heeft een andere methode dan Hugo Broos maar de groep heeft er goed op gereageerd", aldus Hans Cornelis op de website van de Limburgse trots.

"Het is logisch dat er nu meer enthousiasme is. Na 2,5 jaar onder leiding van Broos waren er sommigen die het al wat rustigeraan deden. Nu begint iedereen weer vanaf nul. Hopelijk zal de scherpte van op de training resulteren in een goed resultaat tijdens de wedstrijd. We gaan vol vertrouwen naar Anderlecht zondag", aldus gaat de West-Vlaming verder.

Cornelis geeft toe dat iedereen het ontslag van Broos zag aankomen. "Ik vond zijn ontslag wel jammer, want als mens en als coach schat ik hem hoog in. Maar het is nu eenmaal zo in voetballand dat de trainer eerst vliegt. Ik heb altijd graag onder hem gewerkt", besluit Cornelis zijn babbel op de website van Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties