Dreesen speelt weer pijnvrij

Dreesen speelt weer pijnvrij
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timothy Dreesen komt weer aan spelen toe. De verdediger is eindelijk verlost van de pijn die zijn achillespees hem berokkent.

Timothy Dreesen maakte medio 2006 voor ongeveer 750 000 euro de overgang van Lierse SK naar Club Brugge. De centrale verdediger werd als een toptalent beschouwd. In zijn eerste jaar bij blauw-zwart kwam de Gelenaar slechts twee keer aan spelen toe. Een groot deel van het seizoen ging ook verloren door blessureleed. Het noodloot bleef Dreesen echter achtervolgen, want ook dit seizoen had hij met blessures af te rekenen.

Er schijnt echter licht aan het einde van de tunnel voor de 21-jarige speler. "Eindelijk speel ik weer zonder pijn", zegt hij in Het Belang van Limburg. Dreesen kampt met een chronische ontsteking aan de achillespees. Dit probleem zal voor overbelasting blijven zorgen.
"Ik heb steunzolen op maat laten maken en train nog slechts één keer per dag. Dat moet overbelasting tegengaan. Het lijkt zijn vruchten af te werpen, sinds anderhalve week voel ik geen pijn meer. Een zalig gevoel, neem dat maar van me aan."

Vorige zomer besliste Club om Dreesen voor een jaar uit te lenen aan Sint-Truiden. Bedoeling was om hem ervaring te laten opdoen. In het huurcontract van de centrale verdediger zit geen optie. Zijn contract bij Club Brugge loopt tot medio 2010.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties