Geeraerd haalt uit naar Glen De Boeck

Mathias Dumarey
| 30 reacties
Geeraerd haalt uit naar Glen De Boeck
Foto: © SC

Roeselare-trainer Dirk Geeraerd is zijn uitstap van vorig weekend naar Cercle Brugge nog niet vergeten. Vooral Glen De Boeck, de trainer van groenzwart, moet het ontgelden. "Hij wilde me belachelijk maken", aldus Geeraerd.

Glen De Boeck hekelde de erg defensieve aanpak van Roeselare. De West-Vlaamse buren kwamen 0-0-gelijkspelen in het Jan Breydelstadion. Dirk Geeraerd voelt zich in de krant Het Laatste Nieuws beledigd.

"Zeggen dat Roeselare na zeven maanden verder hoorde te staan, is zoveel zeggen als 'gooi die Geeraerd maar buiten'. Ik vind het er over. Hij wilde me belachelijk maken. De Boeck schudde me niet eens de hand. En wat moet ik denken van het feit dat hij een sms naar één van mijn spelers stuurde met het bericht dat hij in zijn plaats beschaamd zou zijn om in deze ploeg te spelen", gaat een woedende Geeraerd verder.

Geeraerd is dan ook niet mals voor De Boeck. "Zijn boodschap was duidelijk voor mij en dat is dat ik niet in het wereldje zou thuishoren. Zijn uitlatingen werden bij Cercle trouwens ook niet gesmaakt", besluit Geeraerd die het gênant vindt dat Cercle zich dan wel gaat aanpassen aan Standard in de bekerpartij van afgelopen woensdag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties