Plezier op training van Cercle, ondanks kater

Plezier op training van Cercle, ondanks kater
Foto: © SC

Cercle werd woensdag in laatste instantie uit de beker gekegeld door Standard. Ondanks de kater werd er toch wat afgelachen op training, aldus Snelders.

In de heenmatch van de Belgische beker klopte Cercle Standard met 4-1. De terugmatch leek overbodig, maar dat was buiten Standard gerekend. De Rouches wonnen op hun beurt van groen-zwart met 4-0. De ontgoocheling bij Cercle was uiteraard enorm. 

Toch wil het deze nederlaag niet te lang laten nazinderen. Zondag staat immers opnieuw een belangrijke wedstrijd op het programma. Dan trekken de troepen van De Boeck naar Germinal Beerschot, de eerste achtervolger in het klassement. 

Ook Kristof Snelders beseft het belang van die partij. "Ondanks de kater hebben we donderdag veel plezier gemaakt op training. Er is veel gelachen en na de training hadden we een beter gevoel dan ervoor, dat is belangrijk. Zondag is een belangrijke wedstrijd. We kunnen Germinal Beerschot uittellen, of toch tenminste terugslaan, voor de derde plaats", aldus de kleine aanvaller.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties