Scifo: 'Eindelijk loon naar werken'

Tomas Taecke
| 0 reacties
Scifo: 'Eindelijk loon naar werken'
Foto: © SC

Enzo Scifo heeft met zijn nieuwe ploeg eindelijk een driepunter beet. De coach is opgelucht na de eerste zege in 14 wedstrijden: "Eindelijk krijgen we loon naar werken."

Enzo Scifo probeert zich zonder succes de twaalf Brugse kansen voor de geest te halen: "Het is niet mijn bedoeling om hier een polymiek te starten, maar aan de reacties in de zaal merk ik dat Club Brugge nooit twaalf kansen heeft gekregen. Vorige week op Lokeren speelden we een goede wedstrijd, maar vergaten we de punten mee naar huis te nemen. De opluchting is vandaag bijzonder groot, eindelijk hebben we kunnen bevestigen."

"Perfecte wedstrijd van Ouali"

De trainer van Les Hurlus was na de wedstrijd heel tevreden over de inbreng van Idir Ouali: "Als Tomou fit was geweest, stond hij aan de aftrap. Nu moest ik noodgedwongen op zoek gaan naar een goede vervanger voor hem. Ouali is een jongen die vaak scoort bij de reserven en ook heel goed de diepte zoekt. Idir heeft vandaag niet alleen gescoord, hij heeft in mijn ogen een perfecte wedstrijd gespeeld." 

Enzo Scifo heeft een eerste stuntzege beet, maar wil niet beginnen zweven: "We hebben vandaag een fantastische zege geboekt, maar het seizoen is nog lang. Nu kunnen we 24 uur genieten van deze zege, maar nadien nemen we het werk weer op. Mijn jongens weten dat er nog belangrijke weken aankomen, en dat Moeskroen nog steeds niet gered is." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties