Théréau wil meer respect van Anderlecht

De Nijs Michael
| 14 reacties
Théréau wil meer respect van Anderlecht
Foto: © SC

Anderlecht zakt vanavond af naar Charleroi, na de pandoering in de Uefa Cup wil paars-wit een nieuwe nederlaag voorkomen. Wie er daarentegen alles zal aan doen om te scoren tegen Anderlecht is Cyril Théréau.

Théréau werd vorige zomer aangetrokken door Anderlecht, maar de aanvaller brak er nooit door. Intussen speelt de Fransman op uitleenbasis voor Charleroi en daar heeft hij het best naar zijn zin. "Hier in Charleroi voel ik me op mijn gemak, bij Anderlecht liepen te veel individualisten rond. Deze club is warmer. Ik durf voorzitter Mogi Bayat zelfs een vriend noemen, ik kan me niet voorstellen dat ik met Herman Van Holsbeeck bevriend zou raken", verklaarde Théréau zijn liefde tegenover de Waalse club.

Verder sprak Théréau ook over het tegenvallende avontuur bij Anderlecht. "Na de voorstelling als nieuwe aanvaller had ik een onderhoud met trainer Frank Vercauteren. Hij vertelde me dat ik niet het type spits was die hij zocht. Ik kon mijn oren niet geloven, ik ging er vanuit dat de trainer me wilde, waarom had Meneer Van Holsbeeck anders zo fel aangedrongen op mijn komst? Die communicatiefout is zowel Anderlecht als mezelf duur komen te staan. Door een inschattingsfout van Anderlecht heb ik zes cruciale maanden in mijn carrière verloren", vertelde de spits.

Toch sluit Théréau een terugkeer naar het Astridpark nog niet uit. "Opnieuw bij Anderlecht spelen is niet uigesloten. Ik weet dat ik de kwaliteiten heb, maar één ding moet zeker anders: Ik verwacht een minimum aan respect van Anderlecht. Als dat niet mogelijk is, verlaat ik de club met zekerheid", liet de aanvaller optekenen in de krant.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties