Chavez wil vaste waarde worden bij Club

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Chavez wil vaste waarde worden bij Club
Foto: © SC

Daniel Chavez, de Peruviaan van Club Brugge, was de uitblinker zaterdagavond tegen rode lantaarn FC Brussels. Het jonge talent wil na veel blessureleed eindelijke een vaste plaats afdwingen bij de tweede in de stand.

"Ik heb het gevoel dat mijn carrière bij Club Brugge nu pas start", aldus Daniel Chavez in de krant Het Laatste Nieuws. "Het is ondertussen vijf voor twaalf voor mij. De volgende twee seizoenen zullen erg bepalend zijn voor mijn carrière. Bij Club Brugge wil ik uitgroeien tot een vaste waarde."

Chavez droomt om ooit het shirt van FC Barcelona te dragen. "Ik heb de kwaliteiten", klinkt het zelfverzekerd. "Nu moet ik ze ook tonen. Ik wil ooit voetballen in mijn droomland en dat is Spanje. Het liefst bij FC Barcelona, technisch het sterkste team van Europa."

"Mijn applausvervanging heeft me veel deugd gedaan. Het was geen minuut te vroeg want ik was doodop. Geen paniek, ik ben het scoren wel nog niet verleerd. In Peru was ik de goaltjesdief van de ploeg en dat moet hier ook kunnen", besluit de Peruviaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties