Ruiz moet AA Gent een bom geld opleveren

Mathias Dumarey
| 33 reacties
Ruiz moet AA Gent een bom geld opleveren
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Bryan Ruiz wordt hoe langer hoe meer het volgende goudhaantje van AA Gent. De prijs die het bestuur van de club op het hoofd van de Costaricaan zet, is niet minnetjes. Wie Ruiz wil, zal veel meer dan vijf miljoen euro moeten dokken.

"Het is voor ons de bedoeling dat we Bryan Ruiz ook volgend jaar bij ons hebben. Enkel een astronomisch bod zou ons op andere gedachten kunnen brengen. En vijf miljoen euro is zeker geen astronomisch bod", aldus Gent-manager Michel Louwagie in de krant Het Laatste Nieuws.

"Zeg mij eens wat Ruiz niet kan? Hij is snel, tweevoetig, kan scoren met het hoofd, heeft werkkracht en heeft een goed karakter. In de achttien jaar dat ik bij Gent ben, is dat de meest getalenteerde speler die we ooit in onze rangen hadden", gaat Louwagie verder. 

Anderlecht en Standard zullen alvast niet moeten aankloppen voor Ruiz. "Hij is geen spek voor de bek voor andere Belgische teams. Wij willen namelijk verkopen aan de prijs waarvoor Anderlecht en Standard hun spelers verkopen, niet de prijs waarvoor ze aankopen. Vraag maar eens bij Standard wat de prijzen op de hoofden van Steven Defour en Marouane Fellaini zijn en vergelijk dat eens met het bedrag dat ze zouden willen ophoesten voor Ruiz. Bovendien, wat kan Ruiz ginder vinden dat hij hier niet heeft? Het is beter dat hij nog een jaar hier blijft", besluit Louwagie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties