Uitlatingen Jacobs laten Mathijssen ijskoud

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Uitlatingen Jacobs laten Mathijssen ijskoud
Foto: © SC

Anderlecht-trainer Ariel Jacobs mag dan wel met scherp hebben geschoten op Club Brugge, het laat trainer Jacky Mathijssen ijskoud. Hij concentreert zich liever op de wedstrijd vanavond op Dender.

"Club Brugge zal nog moeten opletten", liet Ariel Jacobs gisteren weten in de kranten. Het zou Jacky Mathijssen niet zijn mocht hij geen gepaste repliek hebben op de aanval vanuit Brussel. "Zenuwachtig? Dan moet Standard nu wel heel zenuwachtig zijn, met Club op amper vier punten", aldus Mathijssen in de krant Het Laatste Nieuws

In de laatste rechte lijn wil Mathijssen zich niet meer vergalopperen met sensatierijke quotes. "Wat wekelijks tussen de kalklijnen gebeurt, moet primeren. Over tegenstanders en concurrenten zal ik me niet meer uitspreken. Ik denk dat dit de goede aanpak is. Dit seizoen heb ik me nog maar één keer vergist in mijn prognose en dat was bij de competitiestart. Toen hield ik het niet voor mogelijk dat Club Brugge zo'n sterke heenronde zou afwerken. Laat één ding duidelijk zijn: wij voelen ons niet zenuwachtig en zeker ook niet ongemakkelijk", aldus Mathijssen.

Vanavond wacht FCV Dender, dat andere blauwzwart uit de competitie. "Dender stuntte tegen Anderlecht, Standard en Genk. Voor Dender is dit de match van het jaar. Er zal dus opperste concentratie nodig zijn", aldus Club-verdediger Jeroen Simaeys. Mathijssen geeft wel toe dat een nederlaag een klap zal zijn maar dat hij niet van dat scenario uit gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties