Maak met Cercle een triootje

Tim Buedts
| 7 reacties
Maak met Cercle een triootje
Foto: © SC

Cercle Brugge speelt dit seizoen nog drie keer thuis. Niet zomaar, want de ambities blijven groot. Groenzwart wil het nu al onvergetelijke seizoen besluiten met behoorlijk wat volk in de tribunes. De steun van de “twaalfde man” kan immers mee beslissend zijn. Daarom starten we deze week een unieke actie! Een trio met Cercle.

Voor amper 15 euro kan iedereen de laatste drie thuismatchen bijwonen in de Oosttribune. Dat is de tribune pal over de hoofdtribune; daar heeft u een uitstekend zicht op het wervelende spel van Cercle. Het aanbod geldt zowel voor jongeren als volwassenen, voor verenigingsleden en voor individuele supporters. We hopen vooral de talrijke Cercle-supporters, die onze ploeg zeer genegen zijn maar zelden de weg naar het Breydelstadion vinden, toch uit hun zetel te krijgen.

Hoe loopt het concreet?
U kunt vanaf woensdag 26 maart terecht op het Cercle-secretariaat en daar vraagt u naar het triootje. U betaalt vijftien euro en u ontvangt meteen de drie toegangskaarten (telkens op dezelfde zitplaats). Het gaat dus om de wedstrijden van zaterdag 5 april om 20 uur tegen Bergen, vrijdag 18 april om 20.30 uur tegen Lokeren en zaterdag 3 mei om 20 uur tegen Brussels.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties