Buffel: 'Wat kan ik doen?'

Nico Wieme
| 0 reacties
Buffel: 'Wat kan ik doen?'
Foto: © SC

Vanavond komen vier teams met Belgen in actie tijdens de heenwedstrijden in de kwartfinales van de UEFA Cup. Slechts twee van de vier landgenoten mogen op speelgelegenheid rekenen. Thomas Buffel is daar alleszins niet bij.

Vanavond staan de heenwedstrijden in de kwartfinales van de UEFA Cup op het programma. Met Timmy Simons (PSV), Daniël Van Buyten (Bayern), Nicolas Lombaerts (Zenit Sint-Petersburg) en Thomas Buffel (Glasgow Rangers) zouden vier landgenoten in actie kunnen komen. Simons en Van Buyten zijn echter de enigen die vermoedelijk zullen mogen opdraven. Lombaerts is geblesseerd en van Buffel is geen speur meer te bekennen in Schotland. Toch blijft de aanvaller rustig.
 
Tweede elftal
“Ik mag dikwijls bij het tweede elftal spelen en dat doe ik telkens heel goed. Het is dan ook jammer om te zien dat andere jongens dan wel worden overgeheveld naar de A-kern”, geeft Buffel toe in Gazet van Antwerpen. “Zolang het goed gaat, heeft de trainer geen reden om te wisselen. Wat kan ik er aan doen?”
 
Mislukte transfer
Het ligt nog steeds op Buffels lever dat de club hem tijdens de wintertransferperiode niet wou uitlenen. FC Köln toonde heel concrete belangstelling en tussen de Duitse tweedeklasser en de West-Vlaming was er al een akkoord, maar de Rangers bliezen de deal af. “Het was veel beter geweest voor Glasgow om mij uit te lenen tijdens de winterperiode. Dan hadden ze nog de keuze gehad: mij houden of verkopen. Nu zal ik minder waard zijn.”
 
Toekomst
Toch wil Buffel nu nog niet met zekerheid stellen dat hij na dit seizoen bij Rangers vertrekt. “Ik wil me tot het einde van het seizoen concentreren op Glasgow Rangers. Verder kijk ik nog niet.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties