'Dit overtreft alles'

Kristof Blomme
| 0 reacties
'Dit overtreft alles'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München kon zich op de valreep plaatsen voor de halve finales van de Uefa Cup. Zelfs ervaren rot Oliver Kahn kon niet geloven wat er gebeurd was.

Bayern stond tot de slotminuut 1-0 in het krijt tegen het Spaanse Getafe. Pas dan kon middenvelder Ribéry verlengingen uit de brand slepen. Na amper vijf minuten in de extra tijd stond het echter 3-1 voor de thuisploeg. In de slotminuten bezorgde Luca Toni met twee doelpunten de Duitsers alsnog de kwalificatie. 

Doelman Kahn, die aan het eind mee in de aanval trok, kon zijn ogen niet geloven. "Deze match overtreft alles. Ik wilde er nooit aan denken dat het mijn laatste Europese match zou zijn. De match is pas afgelopen als de arbiter fluit. Getafe heeft gevochten als leeuwen, maar wij moeten veel beter kunnen. Thuis tegen Zenit mogen we geen doelpunt incasseren."

Ook trainer Hitzfeld was opgelucht. "Zo terugkeren is buitengewoon en toont de mentale kracht van mijn spelers. In de halve finale tegen Zenit zullen we ons niveau wel moeten opkrikken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties