Torres blijft Atlético extra centen opleveren

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Torres blijft Atlético extra centen opleveren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Torres doet het goed bij FC Liverpool en daar vaart ook zijn ex-werkgever Atlético Madrid wel bij. De Reds moeten af en toe nog een kwart miljoen euro bijstorten als Torres een aantal doelpunten heeft gescoord.

De transfersom die FC Liverpool vorige zomer betaalde was ook al niet min. Fernando Torres trok naar Anfield Road voor een slordige 36 miljoen euro. Eerder dit seizoen mocht Atlético Madrid nog eens 250.000 euro bijschrijven nadat het jeugdproduct vijftien doelpunten had aangetekend bij Liverpool. In maart was het weer prijs nadat Torres 25 doelpunten in officiële wedstrijden had gescoord. Afgelopen weekend scoorde de Spaanse international zijn dertigste treffer en dus werd de kas van Atlético weer gespijsd met een kwart miljoen euro.

Fernando Torres krijgt ondanks het rotatiesysteem van coach Rafael Bénitez heel veel speeltijd. Ook dat zal de kas van Atlético nog spijzen want per vijfentwintig wedstrijden komt er ook 250.000 euro bij op de bankrekening van de Spanjaarden. Bovendien zijn die clausules van toepassing voor de volgende zes jaar, de termijn van het contract van Torres bij de Liverpudlians.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties