Louwagie: 'Liever tegen Standard dan tegen Anderlecht'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Louwagie: 'Liever tegen Standard dan tegen Anderlecht'
Foto: © SC

Vanavond ontvangt AA Gent leider Standard in het kader van de halve finales in de Cofidis Cup. De Buffalo's pakten in hun laatste vijf competitiematchen geen enkel punt, maar toch is manager Louwagie nog optimistisch.

Louwagie benadrukt dat de spelers zich vanavond moeten bewijzen. "Volgend seizoen kunnen ze in Europa voetballen. Sollied is dan misschien wel weg, maar ze moeten aan zichzelf denken. Vandaag verliezen ze veel geld en schaden ze hun eigen imago. Mijn boodschap voor hen: sta op, jullie zijn er volgend seizoen wél nog", zweept de manager deze morgen zijn spelers op in de krant.

Louwagie vraagt zich ook af waarom iedereen het heeft over de slechte prestatie van AA Gent, terwijl Germinal Beerschot de laatste weken ook zwalpt in de competitie. "Ook anderen hebben het moeilijk op dit moment. Standard zit een beetje op het tandvlees en Germinal Beerschot ook. Iedereen focust maar op AA Gent, maar Germinal Beerschot haalde ook maar 4 op 18. Wij: 3 op 18. Bovendien verloren zij met 1-0 tegen Anderlecht in hun halve finale, wij speelden 2-2 gelijk. En ik speel vandaag liever tegen Standard dan tegen Anderlecht", gaf Louwagie nog mee. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties