Preud'homme: 'Titel is voor ons belangrijker'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Preud'homme: 'Titel is voor ons belangrijker'
Foto: © SC

Vanavond nemen AA Gent en Standard Luik het tegen elkaar op in de return van de halve finale van de Belgische beker. De heenwedstrijd op Sclessin eindigde op een 2-2-gelijkspel zodat de Buffalo's momenteel de beste papieren hebben.

AA Gent kan ook profiteren van het feit dat ze bij competitieleider Standard Luik vooral bezig zijn met de titelstrijd. Dit weekend nemen de Rouches het op tegen concurrent RSC Anderlecht. Standard-trainer Michel Preud'homme geeft dan ook toe dat de competitie voor zijn team prioritair is.

"De beker is voor ons wel een doel net zoals de titel dat voor ons is. Maar van die twee doelen is de titel wel veel belangrijker", aldus de voormalige doelman. Wil Standard zich kwalificeren voor de bekerfinale, zal het wel moeten scoren in het Ottenstadion. Dat kan een probleem worden want Preud'Homme heeft allerminst spitsen op overschot.

"De enige andere die dit seizoen al vooraan heeft gespeeld, is Oguchi Onyewu. Achteraan mis ik wel nog steeds Mohammed Sarr", gaat de Standard-oefenmeester verder. Op Milan Jovanovic kan Standard zeker niet rekenen want de Serviër wil rust nemen met het oog op de kraker tegen Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties