Proto genoemd bij de Rouches

Maarten Princen
| 9 reacties
Proto genoemd bij de Rouches
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Proto is niet aan het gelukkigste seizoen uit zijn carrière bezig. De onfortuinlijke doelman van Sporting Anderlecht is slechts tweede keuze na een sterke Daniel Zitka. Een overgang naar Luik lijkt echter in de maak.

Sporting Anderlecht gaf reeds te kennen dat het Silvio Proto volgend seizoen zou willen uitlenen zodat hij meer speelgelegenheid zou krijgen. De ex-international zit immers meer op de bank dan hem lief is. Er werd aan Roda JC gedacht, maar die zagen het niet zitten om Proto van de Brusselaars te lenen voor een jaar.

Nu krijgt het verhaal wel een heel verrassende wending: Michel Preud'homme heeft al langer een boontje voor deze keeper en zou hem naar Luik willen halen volgend seizoen. Of het gaat om een uitleenbeurt of een definitieve transfer is echter nog niet duidelijk. 

Er gebeurden in het verleden wel meer transfers van Brussel naar Luik of andersom. Denk maar aan Mbokani en Mornar. Op de site van de Rouches is immers ook te lezen dat de relatie tussen Anderlecht en Standard, op bestuursniveau, zeer goed zit. Iets wat een uitleenbeurt van Proto mogelijk maakt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties