Anderlecht heeft Kanu binnen

De Nijs Michael
| 8 reacties
Anderlecht heeft Kanu binnen
Foto: © SC

Anderlecht heeft opnieuw een zomertransfer gerealiseerd. Nadat eerder al de transfer van de Nederlander Kruiswijk werd afgerond, zal nu ook de Braziliaan Kanu de Brusselse troepen deze zomer komen versterken.

Rubinelson dos Santos da Rocha, of kortweg Kanu, tekende donderdagavond een contract voor één seizoen met een optie om daar nog eens vier seizoenen aan toe te voegen. Eerder op donderdag had de 20-jarige Braziliaanse aanvaller al uitstekende medische testen afgelegd in Brussel. Kanu komt over van Barueri, een club uit de Braziliaanse tweede afdeling. In het verleden testte Kanu ook bij het Nederlandse Groningen. Hij kreeg er een voldoende, maar werd niet aangetrokken omdat de club toen niet op zoek was naar een speler met zijn profiel.

Paars-wit benadrukt dat Kanu een aanwinst op langere termijn is, men moet volgend seizoen niet meteen wonderen verwachten van deze jonge spits. "Kanu is vooral een optie op de toekomst, vandaar het contract voor één jaar met optie voor vier jaar," verduidelijkt Herman Van Holsbeeck.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties