Preud'homme daagt Anderlecht uit

De Nijs Michael
| 0 reacties
Preud'homme daagt Anderlecht uit
Foto: © SC

Alle ogen zullen morgen op Sclessin gericht zijn, Standard ontvangt er eerste achtervolger Anderlecht in een absolute topmatch. Aan beide kanten dagen spelers en trainers dan ook uit, ook Michel Preud'homme laat zich niet onbetuigd.

Preud'homme heeft het duidelijk niet begrepen op de krantenkoppen van de afgelopen week. "Als ik sommige kranten moet geloven kent Standard een dipje. Mag ik er even op wijzen dat we op een reeks blijven van zes overwinningen en een gelijkspel en dat we die laatste match ook zouden gewonnen hebben, mochten we de strafschop gekregen hebben waarop we recht hadden", gaat de trainer in de aanval tegenover de schrijvende pers. 

Ook de tegenstander van morgenavond moet het ontgelden bij de trainer van Standard. "Gillet beweert dat we bang zijn? Wil hij daarmee zichzelf moed inspreken of is het omdat hij supporter is van Club Luik? Ik lees ook dat we onder felle druk staan omdat het niet meer mag mislopen. Ik vind dat eigenaardig, want tien maanden geleden heeft niemand ons vooruitgeschoven als titelfavoriet", verklaart de trainer. Ook Boussoufa, man in vorm bij Anderlecht, krijgt een veeg uit de pan: "Boussoufa de jongste weken op zijn best? Ja, hij valt nog makkelijker dan vroeger", daagt Preud'homme uit. De trainer van de Rouches laat het ook niet na om scheidsrechter De Bleeckere te bespelen in de pers: "Ik denk niet dat ik mij daarover (Boussoufa) zorgen moet maken. Frank De Bleeckere is in topvorm. Dat heeft hij in de Champions League aangetoond."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties