Schollen: 'Eigenlijk is het wel wat pijnlijk'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Schollen: 'Eigenlijk is het wel wat pijnlijk'
Foto: © SC

Standard veroverde gisteren de landstitel tegen aartsrivaal Anderlecht. Hoewel de bezoekers volmondig verklaren dat de Rouches de oververdiende kampioen zijn, geeft doelman Schollen toch toe dat het pijnlijk is voor de Brusselaars.

Het leek er deze week op dat Davy Schollen niet in doel zou staan tegen Standard, de goalie had namelijk een lichte schouderblessure opgelopen. De medische staf van paars-wit kon hem echter net op tijd oplappen en zo kon de doelman voor het eerst aantreden in een clash tussen rivalen Standard en Anderlecht. De partij draaide uit op een kampioenenfeest voor Standard en Schollen geeft toe dat de titelviering van Standard pijnlijk is voor de bezoekers. 

"We geloofden er echt in voor de match. We hoopten op de drie punten of minstens op één. Maar op basis van het wedstrijdverloop moeten we toegeven dat Standard verdiend won. Onze eerste helft vond ik nog goed, maar toch kwamen de Rouches even na de rust op voorsprong. In de tweede helft domineerde Standard de wedstrijd. Ja, eigenlijk is het wel wat pijnlijk dat wij hier hebben meegewerkt aan het kampioenenfeest van Standard", geeft de sluitpost van Anderlecht toe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties