Defour en Fellaini bekoren grootmeester Zidane

Mathias Dumarey
| 29 reacties
Defour en Fellaini bekoren grootmeester Zidane
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Zinédine Zidane wist vlak voor de aftrap van Standard-Anderlecht niet wie die speler was aan wie hij de Gouden Schoen mocht overhandigen. Na de wedstrijd was hij echter lovend over Steven Defour maar ook Marouane Fellaini bekoorde Zizou.

Zinédine Zidane was een opgemerkte gast zondagavond op Sclessin. Hij beleefde er een leuke avond laat hij in de krant Het Laatste Nieuws optekenen. "Ik heb dit grote moment voor Standard op dezelfde manier beleefd als de supporters. Voor het openingsdoelpunt was het nog behoorlijk stil in het stadion, maar daarna... Het was echt leuk om Bernard Tapie en Luciano D'Onofrio te zien juichen", aldus de beste voetballer op deze aardbol van de voorbije twintig jaar.

Vier spelers zijn Zinédine Zidane opgevallen. Uiteraard was daar Dieumerci Mbokani bij die met twee doelpunten de wedstrijd besliste. Steven Defour vond hij een waardige kapitein. "Hij heeft de Gouden Schoen duidelijk niet voor niets gekregen", aldus Zizou.

"Finaal werd ik ook verleid door die lange nummer 27. Marouane Fellaini, ja, die was het. En ook nog door die andere jongen, Axel Witsel. Het is een mooi ploegje en ik ben ervan overtuigd dat deze club de spelersgroep niet uit elkaar zal laten vallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties