Devroe: 'Scheids verzwakte Club met opzet'

Philippe Crols
Devroe: 'Scheids verzwakte Club met opzet'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge speelt volgende week tegen Anderlecht met als inzet plaats twee in de klassering. Antolin Alcaraz zal er niet bijzijn. Hij liep tegen Roeselare tegen een nieuwe gele kaart aan en is geschorst. Bij Club waren ze niet te spreken over de ref.

Scheidsrechter van dienst in Jan Breydel op zondag was Vervecken. Hij gaf in de loop van de wedstrijd Club-verdediger Alcaraz een gele kaart. Daar konden ze bij Club niet echt mee lachen. Vooral sportleider Luc Devroe trok fel van leer na de wedstrijd.

"De scheidsrechter werkte met voorbedachte rade. Volgens mij kreeg Alcaraz met opzet een gele kaart. Ik begin te denken dat Club verzwakt moest worden voor de topper tegen Anderlecht. Bij paars-wit stonden zes spelers op een kaart van een schorsing, maar geen enkele liep zaterdag tegen STVV tegen een nieuwe gele kaart aan. Het is duidelijk dat Anderlecht en Club op een andere manier behandeld worden door de spelleiders. Ik hoop in ieder geval op een eerlijke scheids komende week."

Bij Club had ook Jonathan Blondel na de wedstrijd tegen Roeselare al verteld te hopen op een eerlijke scheidsrechter tegen Anderlecht.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties