Duchâtelet: 'Te veel gedelegeerd en slechte transfers'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Duchâtelet: 'Te veel gedelegeerd en slechte transfers'
Foto: © SC

Ieder zichzelf respecterende zakenman maakt een foutenanalyse als een bepaald project verkeerd afloopt. Zo ook STVV-voorzitter Roland Duchâtelet. Hij wijt de degradatie van de Haspengouwse vereniging voor een deel aan zichzelf.

"Het is duidelijk dat er met ons transferbeleid iets structureel verkeerd is", valt Roland Duchâtelet meteen met de deur in huis. "Dat is ook deels mijn verantwoordelijkheid, want ik heb de mensen gekozen die voor het transferbeleid zouden instaan", gaat de zakenman zijn verantwoordelijkheid helemaal niet uit de weg in de krant Het Belang van Limburg.

"Anderzijds heb ik ook veel te veel gedelegeerd. In het begin liet ik iedereen zijn ding doen. Dat is dan ook één van de oorzaken waarom het helemaal verkeerd is gelopen. Ik heb er gewoon niet genoeg tijd ingestopt", gaat Duchâtelet verder. De STVV-preses is evenwel niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. "Ik blijf bij deze club. Ook in tweede klasse zal het team op een professionele basis verderwerken. Ik wil dit team samenhouden, want het is geen slecht team", aldus Duchâtelet die er nog aan toevoegde dat de verbouwingsplannen voor Staaien gewoon doorgaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties