Kruibeke wint slotmatch tegen Terjoden

Gentil Dossche
| 1 reacties

Een typische eindeseizoenswedstrijd zonder echt belang voor beide ploegen. De match kon alle kanten uit en de thuisploeg hield de punten op zak.

De thuisploeg tekende in de 2e minuut voor de eerste kans van de wedstrijd, maar De Jonge reageerde attent. Even later mocht zijn overbuur dan weer zijn kunnen tonen op een vrije trap van Bellon. De Maayer tikte de bal over. De volgende kans was opnieuw voor Terjoden-Welle. Kapitein Martens zag zijn kopbal gekeerd op de lijn. De rebound van De Mol strandde op de thuisportier. Op het halfuur trapte Ben Ayad aan de overkant op de paal. Uitstel betekende echter geen afstel voor de thuisploeg. Na een mooie 1-2 werkte Segers met een gelukje af. De laatste kans voor de rust was voor Gerdi De Meester, maar zijn schot stuitte op de Maayer.

Na de rust was het vooral Terjoden-Welle dat kansen creëerde. De schoten van De Swaef, Schouppe en Van Den Branden gingen naast of strandden op de paal. De slotfase bood meer dan de ganse 2e helft samen. Eerst trapte Ben Ayad voorlangs en nog geen minuut later ging opnieuw een schot van De Smaele nipt naast. De Jonge reageerde nog attent op een poging van de ingevallen Hamouch. De laatste kans van de wedstrijd was voor de oranjehemden, maar het schot van De Mol werd gered door De Maayer.

Volgende week speelt Terjoden de eerste match van de einderonde op het terrein van FC Dender.

J.V. Kruibeke: Jurgen De Maayer, Davy Van Moortel, Steven Verstraeten (91’ Andy Lardon), Pieter Mussely, Johan Segers, Ladi Kuye, Pieter Van De Manacker, Glenn Verhulst, Nico Van Den Bossche (65’ Hamouch Noureddine), Ismail Ben Ayad (89’ Abdelmalek Belhaj), Björn Mallentjer. RES: Samir Amourachi

SK Terjoden-Welle: Thierry De Jonge, Gerdi De Meester (46’ Joeri De Baeremaeker), Yves Bellon, Nico Van Der Stock, Tom De Smaele, Tom De Swaef, Wouter Schouppe, Gregory De Mol, Werner Martens (46’ Glenn Van Den Branden), Yannick De Rouck, Kjell Dooremont (46’ Jeroen De Backer). RES: Jens Spitael

doelpunten: 40’ Johan Segers (1-0)