Staelens als assistent-coach naar Cercle?

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Staelens als assistent-coach naar Cercle?
Foto: © SC

Lorenzo Staelens zou wel eens de nieuwe assistent-trainer kunnen worden van seizoensrevelatie Cercle Brugge. Alles heeft te maken met de Europese licentie die de club niet krijgt omdat coach Glen De Boeck geen Pro License-diploma heeft.

Lorenzo Staelens, einde contract bij Roeselare, bevestigt alvast de interesse in de krant Het Laatste Nieuws. "Ik ben inderdaad opgebeld, maar er staat nog niks op papier. Ik ken Glen De Boeck nog van bij Anderlecht en de nationale ploeg. Er bestaan altijd mogelijkheden om een contract te laten ontbinden, maar om het al tegen woensdag klaar te hebben, is wel erg vroeg", aldus het ex-boegbeeld van buur Club Brugge.

Cercle-voorzitter Frans Schotte liet verstaan dat er ook met Willy Wellens is gepraat. Het wordt wel steeds spannender, want de deadline voor de licentiecommissie is 7 mei. Schotte reageerde ook op het matige enthousiasme op deelname aan de Intertoto-beker. "Mathematisch kunnen we nog Europa halen. Als Club zaterdag wint op Anderlecht, maar paarswit wint wel de beker, dan gaan wij Europa in. Welnu, van ons mag 'Club' zaterdag winnen. Binnen de Profliga is trouwens afgesproken dat pas na het seizoen beslist zal worden wie wordt ingeschreven. Verplicht is de deelname niet. We weten wel dat we 50.000 euro ontvangen per ronde, maar uiteindelijk steek je er geld aan toe. Bovendien willen we onze voorbereiding op volgend seizoen niet hypothekeren", aldus Schotte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties