'Jol wordt de nieuwe coach van Kompany'

'Jol wordt de nieuwe coach van Kompany'
Foto: © SC

Volgens het Duitse sensatieblad Bild heeft Hamburg SV een opvolger gevonden voor Huub Stevens die naar PSV Eindhoven trekt. Het gaat om diens landgenoot Martin Jol. Hij zou zijn ja-woord gegeven hebben aan de Bundesligaclub.

Volgens Bild is Martin Jol zo goed als zeker de opvolger van Huub Stevens. Volgend seizoen zou hij de manschappen van die Rothosen onder handen nemen. Eerstdaags zal de overeenkomst ook in een contract beklonken worden.

Hamburg wist al van vorig jaar dat Huub Stevens geen hoofdcoach zou blijven volgend seizoen. De Nederlander wilde terug naar Nederland omwille van zijn zieke vrouw. Hamburg ging op zoek op de trainersmarkt en kwam enkele interessante namen tegen zoals die van de huidige Kroatische bondscoach Slaven Bilic en die van een andere Nederlander, Fred Rutten. Deze laatste verbond vorige week zijn lot aan dat van Schalke 04.

Jol moest in het najaar van 2007 plaats ruimen bij Tottenham Hotspur voor de Spanjaard Juande Ramos. Sindsdien kreeg hij tal van nieuwe aanbiedingen. Zo was hij ook in beeld bij AZ Alkmaar om Louis Van Gaal op te volgen en hij sprak ook met het clubbestuur van FC Twente. Op aanbiedingen van Birmingham City en PSV Eindhoven wenste hij niet in te gaan.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties