Vangeneugden: 'Standard won op een diefje'

Philippe Crols
| 0 reacties
Vangeneugden: 'Standard won op een diefje'
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk verloor zijn laatste wedstrijd van een matig seizoen tegen Standard met 0-2. Het sluit de competitie af op een tiende plaats. Ronny Vangeneugden was niet tevreden over het resultaat, maar is hoopvol naar de toekomst toe.

Volgens de trainer van Racing Genk verdiende zijn ploeg minstens een punt tegen de nieuwe landskampioen. "Tijdens de eerste helft speelden beide ploegen aan een laag tempo. In de tweede helft hebben we Standard constant onder druk kunnen zetten. Jammer genoeg werden we daar niet voor beloond. Net als tegen Zulte Waregem trouwens." Toen bleef Genk steken op een 2-2 nadat het 0-2 op voorsprong was gekomen.

"Ik vind dat Standard vandaag op een diefje heeft gewonnen, maar ik ben niet echt ontevreden. We speelden zeker in die tweede helft niet slecht. Dat is hoopvol naar de toekomst toe."

En die toekomst ziet er volgens Vangeneugden niet slecht uit. "Als we enkele gerichte aankopen kunnen realiseren moeten we volgend seizoen een stuk beter voor de dag komen. Daar wordt nu al volop aan gewerkt", klinkt het in Het Nieuwsblad.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties