Englebert kan naar de Brugse buren

Mathias Dumarey
| 30 reacties
Englebert kan naar de Brugse buren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gaëtan Englebert is einde contract bij Club Brugge en moet er vertrekken. Gisteren maakte hij al zijn kastje leeg bij blauwzwart. De mogelijkheid bestaat echter dat hij volgend seizoen zal spelen bij de buren van Cercle Brugge.

Het is de krant Het Nieuwsblad die met het nieuws uitpakt van de mogelijke overgang van Gaëtan Englebert naar Cercle Brugge. Dit seizoen kwam de verdedigende middenvelder niet verder dan twintig competitieoptredens in de Jupiler League. Van die twintig keer was dat elf keer in de rol van invaller. Scoren kon Englebert dit seizoen niet.

Cercle Brugge is al volop bezig met het team te versterken met het oog op volgend seizoen. Het toonde al eerder interesse in Tim Smolders (SC Charleroi), maar daarbij moet het afrekenen met de concurrentie van RC Genk. Verder was al bekend dat Cercle ook de verrichtingen volgde van Roland Niangbo, de Ivoriaanse spits van tweede klasser Olympique Charleroi. Daartegenover staat wel het waarschijnlijke vertrek van Tom De Sutter naar het Nederlandse AZ Alkmaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties